top of page
Studio in the Woods historie

Studio in the Woods er ejet af Nils Vinding, der har baggrund som professionel trommeslager og komponist, og som desuden i flere år har haft forskellige salgschef og salgsdirektør stillinger med fokus på salg af musikudstyr.

 

I 2017 købte Nils Vinding en gammel ridepension i Tisvilde, Stuebjerggard, som han over et år byggede om til et refugie for musik, kunst og wellness, herunder lydstudiet, Studio in the Woods. På grund af den store efterspørgsel på yogasteder i Tisvilde kom welnessdelen imidlertid hurtigt til at fylde meget. Læs om Stuebjerggaard her

Med ønsket om alene at fokusere på musikstudiet flyttede Nils Vinding i 2020 Studio in the Woods til en mindre og mere rolig location, og studiet har i dag til huse i en nyrenoveret gård, Ørbækgaard, i Odsherred. Stuebjerggaard er videreført i samme ånd som Nils Vinding og hans hustru skabte den, og drives i dag af Grace Tours. 

 

I Ørbækgaards omgivelser i Odsherred er der mulighed for ro og fordybelse, og Nils Vinding er til rådighed for de musikere, som indspiller i studiet eller bruger refugiet, enten ved at hjælpe med installering og praktiske ting eller som teknikker og musiker. 

bottom of page